Izrada web stranica

Web dizajn i izrada web stranica kroz godine postali su naša velika strast, te svakodnevno učimo kako biti još bolji. Danas na internetu na postojite bez kvalitetne web stranice, a mi ćemo se pobrinuti da vaša bude bolja od konkurentskih.

Zatraži ponudu

Grafički dizajn

Poznato je kako ambalaža prodaje proizvod. Ipak, ne radi se samo o proizvodima. Dobar dizajn ključ je u svemu, pa tako i kod prodaje usluga, a u konačnici i u rastu samog branda kroz kvalitetan vizualni identitet tvrtke kojim ćete se istaknuti pred konkurencijom.

Zatraži ponudu

Društvene mreže

Društvene mreže postale su izuzetno dobre za rast poslovanja, ali prije svega za razvoj brenda. Nudimo profesionalno i kvalitetno kreiranje i vođenje profila i stranica svih poznatih društvenih mreža uz stalnu povezanost s korisnicima.

Zatraži ponudu

Internet marketing

Internet marketing je pojam koji uključuje internetsku promidžbu vas i vaše web stranice putem raznih aktivnosti kao što su SEO optimizacija za tražilice, rad na društvenim mrežama, Google AdWords i drugih, a sve s ciljem rasta brenda i prodaje.

Zatraži ponudu

Izrada web shopa

Imate lokalnu trgovinu i razmišljate o širenju poslovanja? Ono što vama treba, što vam u konačnici jedino treba, kvalitetna je internet trgovina. Prednosti web shopa je jako puno, a zaključak je da je web shop sve što vam treba ako se bavite prodajom.

Zatraži ponudu

Dizajn aplikacija

Dizajn mobilnih aplikacija izuzetno je bitan jer svakodnevno nastaje jako puno raznih aplikacija i potrebno je istaknuti se. To ćete postići kvalitetnim i modernim dizajnom aplikacija, te zadržati korisnike kako bi ih uvjerili što sve pruža vaša mobilna aplikacija.

Zatraži ponudu

Google AdWords

Google AdWords najpopularniji je način oglašavanja na tržištu, prije svega zbog mogućnosti da se vaša stranica odmah pojavi među prvima u Google tražilici, odnosno na prvoj stranici, te odmah kreće donositi rezultate.

Zatraži ponudu

Branding

Brendiranje tvrtke osnovni je korak k uspjehu, koji ne smijete preskočiti. Brendiranje je slojeviti proces koji započinje smišljanjem kreativne ideje i plana razvoja brenda, te dizajnom vizualnog identiteta brenda.

Zatraži ponudu

Video usluge

Bavimo se foto i video snimanjima u čemu imamo jako puno iskustva. Fotografiramo i snimamo razne manifestacije, radimo profesionalno fotografiranje proizvoda za web shop i još mnogo toga.

Zatraži ponudu

Snimanje dronom

Snimanje dronom sve je popularnije i svatko želi u svom video prilogu imati barem dio snimljen iz zraka. Panoramskim snimanjem dronom mogu se uhvatiti vrhunski kadrovi u visokoj rezoluciji.

Zatraži ponudu