Naš tim

 
Matej Trošćan

Matej Trošćan

bacc. ing. techn. graph.

Web developer / Web dizajner

Glavni web developer i osoba zadužena za front-end i back-end web stranice ili web shopa. Stručnjak za SEO optimizaciju i poziciju vaše stranice u tražilicama. Uz to veliki je zaljubljenik u snimanje dronom, video snimanje i montažu.

 
HTML5
CSS3
PHP
Java
jQuerry
After Effects
 
 
Valentino Ratkajec

Valentino Ratkajec

bacc. ing. techn. graph.

Grafički dizajner / Web dizajner

Glavni kreativac, grafički dizajner i UX dizajner u našim redovima. Stručnjak za Adobe Creative Cloud, kao i ostale dizajnerske alate. Zadužen za Google AdWords i Google Analytics, bavi se i dizajnom aplikacija, a ni programiranje mu nije strano.

 
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop
Adobe InDesign
Sketch
Google AdWords
Google Analytics
 
 
 
Jelena Lončarić

Jelena Lončarić

mag. pol.

Voditelj društvenih mreža

Jedina dama u Pixelio timu. Brine o održavanju vaših društvenih mreža koje su danas izuzetno bitne. Kreativna u pisanju profesionalnog i zanimljivog sadržaja, kao i u komunikaciji s klijentima i kupcima. Stručnjakinja za Facebook i Instagram oglašavanje.

 
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Behance
Dribble
 
 
 
godina u poslu
 
završenih projekata
 
klijenata (godišnje)
 
klikova mišem (dnevno)
 

Zašto Pixelio?

Danas je na tržištu jako puno tvrtki koje se bave web dizajnom, grafičkim dizajnom i ostalim uslugama koje su neizostavne u procesu internetske promidžbe i brendiranja poslovnog subjekta ili Vas kao osobe na tržištu. Zbog toga ćemo vam ukratko pokušati približiti način na koji radimo i nadamo se olakšati vam odabir.

Naš osnovni cilj je klijentima omogućiti sve web usluge na jednom mjestu, s naglaskom da ne radimo razliku među uslugama, već sve radimo jednako kvalitetno.

"Volimo svoj posao i radimo ga sa samopouzdanjem. Niti jedan zadatak nije nam prepreka."

Pixelio tim

Web dizajnom i povezanim uslugama bavimo se već punih 8 godina, a svo to vrijeme nastojimo se usavršavati, kako napretkom u kvaliteti naših usluga, tako i u komunikaciji s klijentima s kojima izgrađujemo dugoročan, profesionalan, partnerski, ali i prijateljski odnos. Poštujemo svaki vaš zahtjev, ali vas uvijek nastojimo savjetovati ako smatramo da nešto možemo napraviti bolje i kvalitetnije od onoga kako ste zamislili. Smatramo da je to također naš zadatak, zar ne?

Svjesni smo da je svaki početak težak, posebno kada se radi o nečemu kao što je primjerice izrada web stranice, o čijem procesu izrade mnogi od vas znaju vrlo malo ili ništa. Stoga smo tu da vas osim same izrade vodimo kroz svaki korak, ali vas ne opterećujemo detaljima koji vama kao krajnjim korisnicima usluge i kojima je jedino bitno da dobijete kvalitetnu web stranicu i internet promidžbu za što bolji rast vašeg poslovanja, nisu bitni.

Svakome pristupamo individualno i s novim idejama koje će vas izdvojiti od konkurencije i pogurati vas da postanete uspješniji i konkurentniji u poslovnom svijetu. Cijena naših usluga, kao što je cijena izrade web stranice, dizajna logotipa, internet marketinga ili cijena izrade web shopa izuzetno je pristupačna. Naravno ako ste ozbiljni u svojim ciljevima i ne gledate na to kao na trošak, nešto što ćete napraviti samo da imate.

 

Naša vizija i plan za vas

Agencija za web dizajn

Smatramo da smo, bez lažne skromnosti, dosegli vrlo visoku razinu poslovanja, ali i stručnog znanja da bez ustručavanja možemo reći kako imamo plan i viziju za vašu internet promidžbu. U današnje vrijeme svatko tko se želi baviti ozbiljnim poslom i biti prepoznatljiv na tržištu, mora imati prepoznatljivu internet prezentaciju.

Pod internet promidžbom mislimo na cjelokupan proces, počevši od izrade vizualnog identiteta tvrtke. Tu najviše mislimo na logo, koji mora predstavljati vas i mora biti napravljen kako bi odmah privukao pozornost, ali  i postao prepoznatljiv.

Bitan segment kojem posvećujemo puno pozornosti je i analiza tržišta i konkurencije, neovisno kojim se poslom bavite. Na temelju analize započinjemo s daljnjim koracima i izradom web stranice, gdje u samom procesu kroz kvalitetnu On-site SEO optimizaciju i na razne druge načine koji algoritmi gledaju, stranicu pozicioniramo ispred konkurencije. Na taj način ćete smanjiti troškove i potrebu za skupljim oblicima internet marketinga jednom kada web stranica bude završena.

Svi naši radovi vizualno se ističu od ostalih, ali sve radimo prepoznatljivim stilom koji želimo stvoriti i za vas. Sve web stranice, ali i grafičke radove, prilagođavamo svim vrstama uređaja, mobitela, laptopa, pametnim televizorima, te svim rezolucijama prikaza koji su danas u trendu.

Brinemo naravno i o društvenim mrežama, a to možete vidjeti čim posjetite naše stranice društvenih mreža. Kada pogledate naše, znajte da o vašim Instagram i Facebook stranicama možemo brinuti samo još bolje.

"Uz vaš rast rastemo i mi. Zbog toga se ne morate brinuti da nećemo uložiti svo naše znanje, iskustvo ali i vrijeme za rad na projektu za koji nam ukažete povjerenje."

Pixelio tim

Tu smo za vas i nakon izrade web stranice, posebno ako se radi o web trgovinama, čija isplativost raste gotovo proporcionalno s ulaganjem u internet marketing. Tako je barem u početcima, kada treba zasukati rukave, a plodovi će tada svakako doći.

Osim svega navedenoga, veliki smo zaljubljenici i u video snimanje i montažu, a bavimo se i snimanjem dronom, koji daje vrhunske 4K snimke. Nakon naše montaže dobit ćete vrhunske panoramske snimke za promociju vaše tvrtke, događaja ili mjesta koje ćete s ponosom staviti na web stranicu, profile društvenih mreža ili YouTube kanal i sakupljati preglede, pa se i na taj način dodatno promovirati. Jer kao što znate, svi su gore.

Kako ne bi sve ostalo na pustim riječima, kao potvrdu onoga što smo napisali, svakako pogledajte naše dosadašnje reference i projekte te postanite jedan od naših klijenata i partnera, budući da jedni drugima kroz kvalitetan rad i uspjeh na tržištu povećavamo vrijednost.

Javite nam se bez ustručavanja i raspitajte se o cijeni. Svidjeti ćemo vam se.

 
 

Vrijednosti za koje se zalažemo

 
  • Poštuj svoje, ali i tuđe vrijeme

  • Stvaraj vrijednost sebi, ali i drugima

  • Uvijek ciljaj visoko

  • Budi samokritičan