Branding

Sve započinje dizajnom logotipa

Iako se kod brandinga i izgradnje povjerenja u tvrtku ili proizvod, ne radi samo o grafičkim elementima, već i o komuniciranju s potencijalnim korisnicima brenda, grafički elementi su ono prvo što će privući ili odbiti potencijalne korisnike, to jest, kupce.

Kada je riječ o grafičkim elementima, odnosno vizualnom identitetu tvrtke, osnova svega je kvalitetan logo koji osim modernog izgleda, šalje i snažnu poruku. 

Kvalitetan logo nastaje pomnom analizom tvrtke, odnosno njenog poslovanja, gdje nastojimo poslovnu ideju prenijeti u jedan element koji nazivamo logom.

U tom segmentu najviše se pažnje posvećuje odabiru primjerene tipografije i odabiru boja logotipa, budući da je dokazano kako boje imaju jako veliku važnost kod ljudi. Svaka boja priča drugu priču.

Tiskani materijali i digitalno oglašavanje

Nakon završetka izrade logotipa važno je napraviti i knjigu standarda vizualnog identiteta u kojoj će biti prikazana sva pravila korištenja dizajniranog loga i definirane, boje fontovi, kao i načini korištenja istih u svakodnevnoj primjeni.

Kada imate logo i knjigu standarda, možete započeti s ostalim oblicima oglašavanja, bilo putem tiskanih materijala ili digitalnog marketinga.

Radimo dizajn svih vrsta tiskanih materijala, kao i pripremu za tisak istih.

  • Dizajn posjetnica
  • Dizajn letaka
  • Dizajn brošure
  • Dizajn jumbo plakata
  • Dizajn kataloga
  • Dizajn kalendara
  • Dizajn ambalaže

Isto tako, radimo i bannere za oglase, kao i sve ostale grafičke usluge kada je riječ o dizajnu koji ćete koristiti za internet marketing, a koji će znatno poboljšati vašu poziciju na tržištu, a time i stvoriti od vas brend.

Također, bavimo se i osmišljavanjem kompletnog plana promidžbe, od kreiranje kampanje za oglašavanje, pisanja tekstova i slogana za slanje poruka putem promo materijala ili web stranica i slično.

Ukoliko se odlučite za nas za izgradnju kompletnog brenda dobiti ćete veliki popust na sve navedene usluge koje su dio procesa, a time i izuzetno povoljnu cijenu izgradnje vizualnog identiteta i proboja na tržište.

Slobodno nam se javite i poslati ćemo vam neobvezujuću ponudu za vaš branding.

Brendiranje tvrtke

Radimo sve što vam je potrebno za branding novotovorene tvrtke ili rebranding postojeće tvrtke, počevši od vizualnog identiteta do efikasnog oglašavanja.

Brendiranje proizvod ili usluga

Bavimo se i brendiranjem proizvoda ili usluga kroz dizajn tiskanih materijala za oglašavanje i digitalno oglašavanje, odnosno internet marketing.

Osobni branding

Pojačanje ugleda na tržištu kroz kvalitetan vizualni identitet i moderne načine oglašavanja, čime vam garantiramo tast i kvalitetu.