Dizajn aplikacija

Dizajn aplikacije prilagođen vama

Na tržištu se danas nalazi jako veliki broj aplikacija za razne namjene. Odlaskom u App store svog iPhonea ili Google trgovinu android uređaja pronaći ćete aplikacije koje je jako jednostavno instalirati, a još jednostavnije obrisati i potražiti drugu.

Vaš cilj, ukoliko ste se odlučili za izradu mobilne aplikacije, a ujedno i najčešći problem, je natjerati korisnike da nakon instalacije ne izbrišu vašu aplikaciju sa mobilnog uređaja, ali i da je nastave aktivno koristiti.

Zbog toga vam dizajn mobilne aplikacije mora biti jednako bitan kao i njena funkcionalnost, odnosno namjena. Dobar dizajn aplikacije natjerati će korisnike da pogledaju što im sve ta aplikacije pruža, odnosno dati će joj šansu da ga uvjeri kako je to aplikacija koju traži. Loš dizajn, najčešće, nikakva funkcija koju ta aplikacija posjeduje, ne može spasiti, već će ista biti odmah obrisana ili u nešto boljem slučaju, neće se više nikad pokrenuti.

Naš cilj je na temelju vaše ideje za aplikaciju, napraviti dizajn mobilne aplikacije koji zadržati pažnju. Pri dizajnu aplikacija koristimo moderne elemente koje radimo sami, od nule, zbog čega će vaše aplikacije biti jedinstvene.

Kod rada na iOS i android aplikacijama slušamo sve vaše želje, ali svakako ćemo dati i naše prijedloge.

Slobodno nas kontaktirajte i poslati ćemo vam neobvezujuću ponudu za dizajn aplikacije po odličnoj cijeni.

Funkcionalan dizajn aplikacija

Dizajniramo funkcionalne aplikacije, ne samo da dobro izgledaju. Iz aplikacija izbacujemo nepotrebne korake već u samom dizajnu, čime pružamo kvalitetnije korisničko iskustvo krajnjim korisnicima mobilnih aplikacija.

Odabir grafičkih elemenata

Grafički elementi, kao što su sličice i ikone izuzetno su bitni kod dizajna aplikacija, pa ih je potrebno i pravilno odabrati. Uvijek nastojimo raditi svoje ikonice i stvoriti nešto jedinstveno, što će podići vrijednost aplikaciji.

Odabir tipografije

Osim grafičkih elemenata, kod dizajna aplikacije vodimo računa i o odabiru tipografije, odnosno fontova. Uvijek nastojimo zadržati se na jednom ili najviše dva fonta, a osim prema čitljivosti, biramo ih i prema vrsti aplikacije za koju radimo dizajn.

Kontaktirajte nas za cijenu dizajna aplikacija

Radili smo dizajn za velik broj aplikacija i s pravom možemo reći da to znamo raditi. Zatražite neobvezujuću ponudu za svoj projekt i dopustite da vas uvjerimo da se za dobru cijenu može dobiti odličan dizajn aplikacije.

Zatraži ponudu

Završeni projekti dizajna aplikacija