Google AdWords

Google Ads oglašavanje

Internet marketing danas je izuzetno važan za proboj na tržištu. Google AdWords samo je jedan od segmenata internet oglašavanja, ali možda i najpopularniji i najpoznatiji, prije svega ako imate web shop i prodajte proizvode online.

Zbog čega je Google AdWords tako popularan? 

Prije svega Google Ads ima mogućnosti koje drugi alati nemaju, a to je kvalitetno ciljanje korisnika, koje je dovedeno gotovo do savršenstva. Google AdWords nudi trenutni rast pozicije vaše stranice u tražilicama, a samim time i trenutne rezultate.

Prvo i osnovno što je potrebno kod Google AdWordsa je postavljanje kampanje u kojoj morate prije svega definirati ciljeve i ciljanu skupinu. Isto tako, morate imati ispunjen i osnovni preduvjet, a to je da imate kvalitetnu web stranicu koja će zadržati ljude. Ako vam je potrebna izrada web stranice tu vam također možemo pomoći.

Nakon što ste postavili kampanju i odredili ciljeve i ciljanu skupinu, jako je bitno konstantno praćenje kampanje, odnosno praćenje što ljudi rade na vašoj stranici, čime možete napraviti potrebne izmjene ako primijetite da se nešto može popraviti.

Ovakva vrsta internet promidžbe omogućuje vam potpunu kontrolu nad web stranicom ili web shopom, a ima potencijalno jako velik doseg, odnosno reach, na vama je samo da ga kvalitetno iskoristite, prije svega onime što na stranici nudite i kako vam stranica izgleda.

Postavljanje kampanje i kompletan Google Adwords potrebno je ipak prepustiti stručnjacima, a tu vam možemo pomoći. Jedino što trebate je odrediti limit, odnosno koliko ste novca spremni potrošiti na Google oglašavanje, a postavljanje i praćenje Google AdWords kampanje prepustite nama.

Ciljani marketing

Koristeći Google AdWords vaš oglas će se pojaviti samo onima koji traže usluge ili proizvode koje nudite, to jest oglašavate.

Detaljne statistike

Ako je Google AdWords kampanja postavljena kako treba, kao i kodovi za praćanje, rezultate kampanje možete pratiti u detalje.

Potencijalno ogroman doseg (reach)

Samim tim što ste na vrhu Google pretraživanja, imati ćete veliki reach, odnosno veliku posjećenost stranice, a na vama je da iskoristite istu.

Kontaktirajte nas za cijenu Google AdWords kampanje

Završili smo veliki broj Google AdWords kampanja s vrhunskim rezultatima i s pravom možemo reći da znamo Google AdWords. Zatražite neobvezujuću ponudu za svoj projekt i dopustite da vas uvjerimo da se za dobru cijenu može dobiti kvalitetna AdWords kampanja.

Zatraži ponudu

Završeni Google AdWords projekti