Izrada web shopa

Kupovina online - sigurna kupovina

Prije samo nekoliko godina online kupovina smatrala se rizičnom kupovinom i oni koji su u to vrijeme kupovali online smatrani su izuzetno hrabrima, pa čak i ludima. Na sreću, vremena su se promijenila, a prodaja i kupovina putem interneta postala je naša svakodnevnica, pa čak i način života mnogima koji od online trgovine žive.

Gotovo svaka veća tvrtka koja se bavi prodajom posjeduje web shop, budući da se na tržištu više ne radi o dodatnoj dobiti, odnosno plusu, ukoliko imate web trgovinu, kako je to bilo prije nekoliko godina. Danas bez web trgovine često imate gubitke, budući da vas konkurencija gazi online prodajom, što vi ne omogućavate svojim kupcima.

Neovisno o kakvoj se tvrtci radi, njenoj veličini ili proizvodima koje prodajete, na internetu će svaka roba naći svoga kupca. Naravno, ako web stranica odnosno web shop na kojoj reklamirate i prodajte svoje proizvode bude kvalitetno napravljena i ako napravite kvalitetan internet marketing.

Što je to kvalitetan web shop i koliko će me koštati?

Kvalitetne web trgovine kakve mi radimo imaju neke osnovne karakteristike zbog čega će kupci poželjeti na njima kupovati i zbog kojih će se vraćati.

Počnimo od samog početka, odnosno dizajna. Naše web trgovine imaju privlačan, ali u isto vrijeme jednostavan dizajn koji je prilagođen korisnicima i njihovom snalaženju među proizvodima prije svega zahvaljujući kvalitetno napravljenoj navigaciji i naprednim postavkama tražilice, pa ćete u vrlo kratkom roku pronaći ono što tražite.

Također, sam proces kupovine na web shopovima koje mi izrađujemo je izuzetno fluidan i jednostavan za korisnike i sastoji se od svega nekoliko brzih koraka. Dodavanja proizvoda u košaricu, unosa osnovnih podataka za dostavu i plaćanja. I to je to, brže ne može.

Na sve stranice instaliramo i SSL certifikat za sigurnu kupovinu, te mogućnosti plaćanja prema vašim željama i potrebama. Na vama je da odaberete želite li mogućnost plaćanja kreditnim karticama, PayPalom, uplatnicom ili najjednostavnije pouzećem. Tu je i mogućnost odabira različitih načina dostave koje možete ponuditi kupcima.

Osim prednjeg dijela koji korisnici vide, naše administratorsko sučelje također je vrlo funkcionalno i nudi razne mogućnosti rada s proizvodima u sustavu i samim narudžbama. Primjerice, tu su razne mogućnosti praćenja narudžbi, statistika prodaje, ali imate mogućnost i dodavanja raznih popusta na proizvode ili poklanjanja kupona s definiranim popustima određenim kupcima.

Isto tako, komunikacija s korisnikom nakon narudžbe vrlo je jasna, budući da će istom biti poslan mail s potvrdom narudžbe, a isto će stići i vama.

Također, tijekom samog procesa izrade web shopa, ali i nakon završetka, radimo na SEO optimizaciji za tražilice i ostalim oblicima internet marketinga kako bi prodaja proizvoda iz vaše web trgovine rasla što brže i kako bi počeli stvarati profit, koji će neizostavno doći.

Ako uzmete u obzir vašu potencijalnu, ali i realnu dobit, cijena izrade web shopa kod nas je izuzetno povoljna. Slobodno nam se javite i poslati ćemo vam ponudu za izradu web shopa koja će vam biti i više nego prihvatljiva.

SSL certifikat

SSL certifikat najvažniji je za sigurno plaćanje online kreditnim karticama, kao i za zaštitu svih vaših osobnih podataka koje ostavite na stranici. Na stranicama koje nemaju SSL certifikat kupovina nije preporučljiva.

Upravljanje kupcima

CMS sistem koji koristimo izuzetno je user-friendly, a isto je i kod praćenja kupaca i narudžbi. Na jednom ćete mjestu vidjeti sve što vam je bitno, od kupljenih proizvoda, načina plaćanja, dostave, adrese kupca i sve ostalo što vam je potrebno.

Praćenje konverzije

U administrativnom dijelu shopa postoji i statistička ploča na kojoj možete vidjeti sve podatke o narudžbama, kupcima, postotku prodaje, napuštanja stranice prije plaćanja, ali i stopu rasta prema datumima razdobljima koja vas zanimaju.

Kupovina bez registracije

Svjesni smo kako kupci žele što prije završiti narudžbu i ne žele ostavljati podatke koji vama kao prodavatelju nisu potrebni. Zbog toga na našim stranicama postoji brza kupovina bez registracije, gdje kupci unose samo osnovne podatke.

Razni načini plaćanja

Nudimo vam mogućnost odabira između više načina plaćanja za vaše web shopove. Osim standardnog načina plaćanja uplatnicom ili pouzećem, tu su i online načini plaćanja svim vrstama kartica putem payment gateway sistema i PayPala.

Vrhunsko iskustvo kupovine

Kroz jasnu navigaciju, naprednu tražilicu i pregledno složene važne elemente i proizvode na stranici, dobiti ćete odlično iskustvo kupovine, koje će biti brzo i efikasno, a to je ono što vam je najpotrebnije kod online kupovine.

Kontaktirajte nas za cijenu izrade web shopa

Završili smo veliki broj web trgovina i s pravom možemo reći da znamo kako se izrađuju kvalitetne, brze i sigurne web trgovine. Zatražite neobvezujuću ponudu za svoj projekt i dopustite da vas uvjerimo da se za dobru cijenu može dobiti vrhunski web shop.

Zatraži ponudu

Završene web trgovine