Video usluge

Kvalitetno fotografiranje, snimanje i montaža

Fotografiranje i snimanje kvalitetnih video materijala nije jednostavan posao, te je potrebno imati iskustva i znanja o fotografiji, kadriranju, ekspoziciji, ali i montaži. 

Imamo profesionalnu opremu za fotografiranje i snimanje, a osim znanja i iskustva u fotografiranju i snimanju, posjedujemo znanja rada u najkvalitetnijim alatima za montažu video zapisa i uređenje fotografija za vrhunske slike, neovisno za koju namjenu trebate.

Već dugi niz godina radimo u profesionalnim alatima za obradu fotografija i montažu video montažu kao što su Adobe Photoshop, Adobe Lightroom, Adobe Premiere Pro i Adobe After Effects, koji nam pružaju razne mogućnosti manipulacije snimljenih materijala i  dodatno prilagođavanje prema vašim željama i potrebama.

Slobodno nas kontaktirajte i poslati ćemo vam neobvezujuću ponudu za slikanje i snimanje na terenu ili montažu već snimljenih video zapisa i obradu fotografija.

Adobe Photoshop obrada fotografija

Za obradu fotografija iz sirovog RAW materijala koristimo najkvalitetnije alate kao što su Adobe Photoshop i Adobe Lightroom, koji nam pružaju neograničene mogućnosti i daju vrhunske rezultate nakon obrade.

Adobe Premier Pro montaža

Montažu video zapisa radimo u Adobe Premier Pro i Adobe After Effects alatima, pri čemu Adobe Premier Pro koristimo za samu montažu, a Adobe After Effects za izradu uvodnih špica i raznih efekata u videu.

4K video zapisi

Kvalitetnom i modernom opremom snimamo video zapise visoke rezolucije i pratimo trendove u foto i video industriji. Tako će vaše fotografije i video zapisi biti savršeni neovisno o rezoluciji ili vrsti uređaja na kojoj reproducirate sadržaj.

Kontaktirajte nas za cijenu snimanja i montaže

Snimili smo i montirali mnoštvo video zapisa i s pravom možemo reći da znamo snimati i montirati. Zatražite neobvezujuću ponudu za svoj projekt i dopustite da vas uvjerimo da se za dobru cijenu može dobiti kvalitetan video.

Zatraži ponudu

Završeni video projekti