Društvene mreže

Zbog čega je važno kvalitetno vođenje društvenih mreža?

Društvene mreže jedan su od najvažnijih segmenata internet promidžbe, posebno kada je riječ o mlađoj populaciji, ali ni to više nije uvjet.

Bavimo se pisanjem tekstova za objave na stranicama društvenih mreža, dizajn reklama, bannera za oglase, targetiranjem ciljane publike, te u konačnici vođenjem online kampanje i kreiranjem strategije za prikupljanje što više pratitelja, odnosno potencijalnih kupaca ili klijenata.

Ako se odlučite da vam mi vodimo stranice društvenih mreža, sav posao možete prepustiti nama, uključujući i profesionalnu komunikaciju s korisnicima i odgovor na njihove upite, ali sve naravno uz početni dogovor s vama.

Pratimo trendove i aktivno sudjelujemo u aktivnostima, odnosno komunikaciji vezanoj za teme kojima se bavite. 

Sadržaj za društvene mreže prilagođavamo ciljanoj publici, po principu da dajemo ljudima ono što žele vidjeti i što ih poziva na reakciju, bila ona like na objavu, stranicu ili pak klik na link koji ih vodi na vašu internet stranicu i proizvoda ili usluga koje promovirate.

Osim što kvalitetnim vođenjem stranica društvenih mreža povećavate posjećenost istih, samim time proporcionalno povećavate i posjećenost web stranica, što bi trebao biti i osnovni cilj društvenih mreža, prodaja.

Za vas ćemo i organizirati razne nagradne igre koje dokazano povećavaju doseg objava i stranica, a povezati ćemo se i s drugim našim stranicama putem kojih ćemo dodatno povećati doseg.

U svaku objavu, reklamu ili banner za promidžbu na društvenim mrežama uložiti ćemo koliko god je vremena potrebno sve dok nismo sigurni da je to ono što trebate za rast i razvoj stranice, a time i brenda kao takvog.

Društvene mreže nisu samo Facebook i Instagram

Facebook i Instagram su dvije najpoznatije i najčešće korištene društvene mreže na svijetu. Ali osim Facebooka i Instagrama postoji i mnoštvo drugih društvenih mreža kojima se također bavimo i koje mogu donositi rezultate, prije svega u poslovnom smislu.

Već duže vrijeme LinkedIn jedna je od najpoznatijih poslovnih društvenih mreža, te je vrlo cijenjena u poslovnom svijetu, prije svega ako tražite posao ili poslovnu suradnju. Zbog toga je jako dobro da vaš LinkedIn profil bude profesionalno kreiran i vođen.

Tu su i mnoge druge društvene mreže od kojih ćete imati koristi, što najviše ovisi o djelatnosti kojom se bavite. Vodimo i stranice na društvenim mrežama kao što su Twitter, Pinterest, Dribllle, Behance i mnoge druge.

Cijena održavanja društvenih mreža kod nas se mijenja ovisno o paketu koji najviše ovise o učestalosti objava, a za više informacija slobodno nas kontaktirajte s detaljima i poslati ćemo vam neobvezujuću ponudu.

Originalan i jedinstven sadržaj

Imamo tim koji je zadužen za pisanje kvalitetnog sadržaja. Osim pisanja, gotovi tekst za objavu na društvenim mrežama ćemo preoblikovati kako bi korisnicima bio što upečatljiviji i potakao ih na reakciju ili istraživanje.

Upečatljiv grafički dizajn

Naši grafički dizajneri vode brigu da izgled stranica vaših društvenih mreža, počevši od slike profila, facebook covera, instagram ikonica istaknutih priča, pa sve do objava, bude efektan svima koji vide vaše stranice i objave.

Rast broja pratitelja

Kroz kvalitetne objave i promidžbu istih, ali i same stranice, svakodnevno dolazimo do sve više ljudi, a time i do sve većeg broja pratitelja na društvenim mrežama. Svaki like je bitan, a mi ćemo se pobrinuti da ih imate što više.

Kontaktirajte nas za cijenu vođenja stranica društvenih mreža

Radili smo marketing na društvenim mrežama za mnoge tvrtke i s pravom možemo reći da znamo kako se to kvalitetno radi. Zatražite neobvezujuću ponudu za svoj projekt i dopustite da vas uvjerimo da se za dobru cijenu može dobiti vrhunsko održavanje Facebook i Instagram stranica.

Zatraži ponudu

Završeni projekti društvenih mreža