Izrada web stranica

Zašto mi je web stranica potrebna?

U današnje vrijeme, neovisno kojim se poslom bavite, morate biti prisutni na internetu. Mnogi smatraju kako će im stranice društvenih mreža donijeti željenu reklamu na internetu i da im više od toga ne treba.

Možda nekima to uistinu i je tako, te je sva njihova publika, odnosno kupci, prisutni na društvenoj mreži na kojoj se online promoviraju. Ipak, takvih je jako mali broj, te se i dalje marketing samo putem društvenih mreža smatra dosta neozbiljnim ako tvrtka nema uporište u kvalitetnoj web stranici, gdje bi se pronašle ozbiljne informacije i podaci o tvrtci, uslugama ili proizvodima. Društvene mreže svakako su dobro došle i mogu znatno doprinijeti, ali one nisu osnova kvalitetnom rastu i razvoju nekog brenda na tržištu.

Osnova i glavna stvar kod pokretanja poslovanja i internet promidžbe je kvalitetna web stranica. Kad kažemo kvalitetna mislimo na web stranicu koja je kvalitetna u svim segmentima. Prvo i osnovno, stranica mora dizajnerski izgledati moderno i privlačno te vas u startu svojim dizajnom zadržati da vidite što se sve nalazi na toj web stranici. Osim toga, stranica mora biti prilagođena korisnicima i njihovoj što jednostavnijem snalaženju i pronalasku željenih informacija, proizvoda ili usluga. Tu je i sam sadržaja web stranice koji će zadržati korisnike što duže na vašoj stranici i navesti ih na kupnju ili kontaktiranje.

Za kvalitetnu web stranicu ipak nije dovoljno da samo dobro izgleda i da se sviđa korisnicima. Korisnici najprije trebaju dođi do vaše internetske stranice, za što morate imati vrhunsku SEO optimizaciju stranice, odnosno optimizaciju za tražilice, prije svih Google tražilicu koja je danas i dalje bez konkurencije na vrhu. Ako se u samom procesu izrade web stranice optimizacija prema ključnim riječima napravi kvalitetno, smanjujete potrebu za plaćanjem skupih internetskih oglasa i promocije, budući da će tada vaša stranica to raditi sama od sebe. 

Osim onoga vidljivo, web stranice imaju i administratorski dio, odnosno CMS sustav. CMS sustav koji koristimo izuzetno je jednostavan za rad, a nudi razne mogućnosti vama kao korisnicima tog sustava, ali i nama kao programerima i dizajnerima, budući da unutar istog imamo maksimalnu slobodu za uređenje i izmjene dizajna prema vašoj želji. Ne koristimo besplatne CMS sisteme koji koriste hrpu pluginova koji svakodnevno gube podršku, već se oslanjamo na kvalitetan i pouzdan CMS koji nema potrebe za nadogradnjama i izuzetno je siguran.

"There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for."

Milton Glaser

Kad smo kod sigurnosti, sve naše stranice imaju SSL certifikat, koji je izuzetno bitan ako se radi o web trgovinama, ali ima značajnu ulogu i za SEO optimizaciju za tražilice, budući da Google i to gleda kod pozicioniranja.

Sve web stranice i web shopovi koje radimo su responzivnog dizajna, odnosno prilagođavaju se svim veličinama i rezolucijama ekrana, odnosno uređaja na kojem gledate, bilo da se radi o mobitelu, tabletu, laptopu ili pametnom televizoru, vaša web stranica uvijek će izgledati savršeno i biti će funkcionalna.

Nakon što završimo web stranicu nudimo vam mogućnost nastavka rada na istoj kroz pakete za mjesečno održavanje web stranice po povoljnim cijenama, gdje radimo sve potrebne izmjene, kao i rad na promidžbi iste kroz razne oblike internet marketinga kao što je Google AdWords ili oglašavanje putem popularnih društvenih mreža.

Kakve web stranice radi Pixelio?

“The best place to hide a dead body is the second page of Google search.”

Anonymous

Izrada web stranice kompleksan je proces koji se sastoji od velikog broja radnji koje se mogu gledati kao koraci u izradi, koji su kod kvalitetnih stranica neizostavni.

Svakom klijentu pristupamo jednaki i nudimo individualan pristup vašem projektu od samog početka, te slušamo sve vaše zahtjeve koje usvajamo za danje korake ili predlažemo neko drugo rješenje ukoliko smatramo da je bolje za vas.

Slobodno nam se javite i poslati ćemo vam neobvezujuću ponudu za izradu web stranice koja će vas dostojno promovirati na internetu i od koje ćete imati puno koristi.

Analiza tržišta i konkurencije

Prije početka izrade samog dizajna web stranice, a potom i programiranja, radimo analizu tržišta i konkurencije kako bi Vaša web stranica bila superiornija u odnosu na slične konkurentske, a samim time i posjećenija.

Prijedlog dizajna stranice

Svaka je naša web stranica je jedinstvenog dizajna. Za razliku od mnogih generičkih stranica čiji se dizajn svodi na nekolicinu drugačije pozicioniranih elemenata u odnosu na dizajn prethodne web stranice, kod nas to ne postoji!

Responzivan dizajn

Kako je danas pregledavanje internetskih stranica putem pametnih telefona i tableta postala naša svakodnevnica, tako i naše stranice prilagođavamo svim korisničkim platformama, odnosno rezolucijama uređaja.

CMS sistem

Naše web stranice u potpunosti su „naše", odnosno sve što vidite osmislili smo i programirali samostalno, od nule, te je svaka naša stranica jedinstvena i izrađena na način da možete samostalno uređivati sadržaj.

SEO optimizacija za tražilice

Osnovni cilj SEO optimizacije je što bolja pozicija Vaše stranice prema traženoj ključnoj riječi u Google tražilicama, što dovodi do veće posjećenosti. Kvalitetna SEO optimizacijia kakvu radimo za naše korisnike uvijek daje rezultat.

Održavanje i promidžba

Nakon što završimo s izradom i stranica bude online, sljedeća 2 tjedna besplatno radimo sve izmjene koje želite, a moći ćete i samostalno mijenjati sve što Vam bude potrebno, kreirati ćemo i poslati Vam sve potrebne upute.