Snimanje dronom

Bavimo se profesionalnim snimanjem fotografija i videa dronom. Posjedujemo vrhunski dron koji snima u visokoj rezoluciji, a nudimo mogućnost snimanja u cijeloj hrvatskoj po prihvatljivoj cijeni.

Dronom snimamo sve što vam je potrebno, primjerice:

  • Snimanje nekretnina dronom
  • Snimanje manifestacija dronom
  • Snimanje turističke ponude dronom
  • Snimanje turističkog objekta dronom
  • Snimanje nepristupačnih terena dronom

Također, snimke iz zraka možete koristiti za razne druge oblike promocije, kao što je promocija proizvoda ili snimanje svatova dronom, teambulidinga i još mnogo toga.

Našim dronom možemo snimati u najvišoj 4K rezoluciji i slikati fotografije visoke rezolucije, čime ćete dobiti vrhunsku sliku iz zraka.

Uz snimanje, radimo i montažu sirovog materijala snimljenog dronom, te ćemo i s te strane ispuniti sve vaše želje kako bi dobili vrhunsku panoramsku snimku.

Slobodno nam se javiti i poslati ćemo vam ponudu za snimanje dronom, koja uključuje dolazak na lokaciju, snimanje kadrova iz zraka po vašoj želji, montažu video zapisa i isporuku gotove snimke u modernim formatima i medijima.

DJI dron

Posjedujemo jedan od najkvalitetnijih DJI dronova na tržištu koji garantira visoku kvalitetu snimki, visoke stabilnosti i mogućnošću kretanja velikom brzinom za što efektnije snimke.

4K snimanje dronom

Naš dron ima kvalitetnu 4K kameru, izuzetne čistoće, a posjeduje i napredne mogućnosti profesionalnog podešavanja postavki kamere ovisno o vremenskim uvjetima ili visini s koje se snima.

Fotografije dronom u visokoj rezoluciji

Osim snimanja panoramskih video zapisa, dronom možemo snimiti i vrhunske fotografije iz zraka u visokoj rezoluciji koje su također jako efektne.

Kontaktirajte nas za cijenu snimanja dronom

Posjedujemo kvalitetan dron kojim smo snimili puno toga i s pravom možemo reći da znamo snimati dronom. Zatražite neobvezujuću ponudu za svoj projekt i dopustite da vas uvjerimo da se za dobru cijenu može dobiti vrhunska snimka dronom.

Zatraži ponudu

Završeni video projekti dronom