Grafički dizajn

Vrhunskim dizajnom do rasta i prodaje

"Ambalaža prodaje proizvod" zaista nije samo stara izreka. Na svakodnevnoj bazi uviđamo da je to uistinu tako, pogotovo u današnje vrijeme kada je konkurencija jako velika. Upravo to je razlog zbog kojeg se danas gledaju detalji. Detalji u dizajnu, prezentaciji proizvoda ili usluga, kojeg imaš ili nemaš i koji čine dobar dizajn. Štoviše, jako je mala granica između vrhunskog dizajna i kiča, a znaju ju samo oni koji se ovim poslom svakodnevno bave, ali i prate moderne trendove u grafičkom dizajnu.

Ako sve napravite dobro, u glavi i na papiru osmislite čitav brend, a potom dizajn vizualnog identiteta i svih pratećih materijala prepustite nestručnoj osobi, propada cijeli vaš rad. Loš dizajn je nešto što si danas u poslovnom svijetu jednostavno ne smijete dozvoliti.

Zbog toga je od samog početka projekta koji uključuje prezentaciju proizvoda ili usluge prema korisnicima, važno odabrati stručne i kvalitetne grafičke dizajnere koji će vas "pogurati".

Pixelio će vam ponuditi dizajnersko rješenje za sve što vam je potrebno, počevši od dizajna logotipa, izrade promotivnih materijala, kao što su letci, brošure, vizitke, roll-up banneri, plakati, banneri za društvene mreže i još mnogo toga.

Također, ako u naše ruke prepustite branding tvrtke, za vas ćemo napraviti kompletan vizualni identitet. U ponudu ćemo uključiti i popust pa će vam cijena izrade vizualnog identiteta biti i više nego prihvatljiva, posebno kada uzmete u obzir da na taj način nećete ništa prepustiti slučaju, budući da će vam sve raditi profesionalci.

Kod dizajna slušamo i vaše želje, naravno, ali uvijek vas nastojimo uputiti ako smatramo da bi nešto bilo dobro napraviti drugačije, sve naravno za vašu dobrobit.

Grafička priprema promotivnih materijala

Priprema za tisak izuzetno je bitan segment u grafičkom dizajnu. Ako primjerice dizajnirate letak, ali ne poduzmete sve što je potrebno kako bi sadržaj tog letka odgovarao veličini potrebnoj za tisak ili vrsti materijala na koji se vrši tisak, vaš dizajn letka biti će praktički bezvrijedan.

Radimo pripremu za tisak svih vrsta promotivnih materijala, ali i dizajn i pripremu za tisak naljepnica za automobile.

Također, surađujemo sa kvalitetnim tiskarama kod kojih imamo popuste, pa možete sve prepustiti nama.

Grafički dizajn logotipa

Logo dizajn kojim ćete dobiti unikatnost i prepoznatljivost na tržištu. Radimo do tri idejna rješenja, koje po potrebi dorađujemo nakon odabira jednog od ponuđenih. Gotovi logo dostavljamo u vektorskom i rasterskom formatu.

Redizajn logotipa

Imate logo, međutim, pojelo ga je vrijeme i potrebno ga je modernizirati? Novi logo napraviti ćemo prema vašim željama, te zadržati dijelove vizualnog identiteta od staroga, ako tako želite, a možemo i osmisliti kompletno novi logotip.

Izrada knjige standarda

Za vas radimo kompletan vizualni identitet čiji je način primjene i mogućnosti korištenja detaljno objašnjen u knjizi standarda. U njoj se nalazi razrada logotipa, definiranje sustava boja, odabir tipografije i još puno toga.

Dizajn posjetnice

Dizajn posjetnica za članove vašeg tima. Imate mogućnost odabira formata po želji, uz naše savjete što bi bilo najbolje odabrati kada je riječ o vrsti materijala i tiska, kako bi napravili kvalitetnu grafičku pripremu za tisak.

Dizajn letka

Najjednostavnije, ali i dalje vrlo popularno rješenje za reklamiranje proizvoda ili usluga. Radimo jednostrane, dvostrane letke, ali i brošure. Nastojimo izvući maksimum iz dizajna na A4 ili A5 dimenzijama letaka.

Dizajn bannera za društvene mreže

Banneri za društvene mreže, prije svega Facebook coveri vrlo su traženi, najviše stoga što su oni najveći i najprivlačniji element na Facebook stranicama. Bannere radimo u točnim dimenzijama za ono što nam javite da vam je potrebno.