Internet marketing

Najisplativiji oblik promidžbe

Promidžba putem interneta u velikom je zamahu, te je samo pitanje vremena kada će svi shvatiti da je internetsko reklamiranje u velikoj prednosti u odnosu na klasično, konvencionalno reklamiranje.

Prednosti je mnogo, a prije svih je tu naravno cijena. Kada kažemo da je cijena prednost, tu mislimo da će znatno veći broj ljudi vidjeti ono što oglašavamo za znatno manje novca. Što je još važnije, vidjeti će prije svega oni kojima je to namijenjeno.

Zbog čega je to tako? Za razliku od klasičnih načina promidžbe, internet promidžba funkcionira na način da možete targetirati svoju ciljanu skupinu i dati im točno ono što oni žele, a što vi nudite.

Uzmimo za primjer televiziju, gdje ako se odlučite za jedan program, na njemu ćete svi koji u tom trenutku gledate, gledati identične reklame, neovisno o tome što vas zanima.

Kod internet marketinga stvar je potpuno drugačija. Vaše aktivnosti na internetu, ali i lokacija, kao i mnogi drugi čimbenici ovise o tome kakav ćete vi oglas vidjeti, te će on biti usmjeren direktno vama, budući da ste se ranije zanimali za isto ili ste na neki drugi način dovedeni u vezu s tim. 

Jasno je da ni kampanje na internetu ne mogu uvijek biti u potpunosti precizne, ali su znatno preciznije, a samim time i jeftinije od ostalih.

Mi ćemo se pobrinuti da vaša digitalna kampanja bude što uspješnija.

Što je SEO i koji su sve oblici internet marketinga?

Najkvalitetniji i dugoročno najjeftiniji način internet marketinga je kvalitetna SEO optimizacija za tražilice.

Radi se o procesu koji je potrebno napraviti na samoj web stranici, a ako se o njemu vodi računa odmah kod izrade, neće biti potrebe za naknadnim izmjenama.

Zbog čega je kvalitetna SEO optimizacija web stranice najjeftinije rješenje za internet marketing?

Ako ste napravili vrhunsku SEO optimizaciju, stranica će uvijek raditi za vas te vas gurati naprijed bez da nešto dodatno plaćate, kao što je ciljano oglašavanje i postavljanje Google AdWords kampanje. Vi ste to ciljanje već napravili kroz on-site SEO optimizaciji.

Naravno da s Google AdWordsom možete računati na instant rezultat i prvu Google stranicu, ali to ima svoju cijenu.

Radimo sve oblike internet marketinga, a u svaku stranicu ugrađujemo i Google Analytics tako da možemo pratiti posjećenost web stranice i vidjeti da li je potrebno započeti Google AdWords ili neku drugu digitalnu kampanju na društvenim mrežama i slično.

SEO optimizacija

Jako bitan element u procesu izrade web stranice, budući da je to dio koji je uvijek prisutan, neovisno o drugim načinima promidžbe web stranice. Bez kvalitetne on-site SEO optimizacije ne možete računati na dobru Google poziciju bez drugih oblika internet marketinga.

Google AdWords

Najbrži način promidžbe na internetu. Postavljanjem kvalitetne kampanje i ciljanjem publike koja vam je bitna, smanjiti ćete troškove oglašavanja i povećati posjećenost stranice u vrlo kratkom roku. Jedini oblik trenutnog povećanja posjećenosti u tražilicama.

Društvene mreže

Način internet oglašavanja koji ne utječe direktno na promet, ali ovisno o rastu stranice društvenih mreža i broja pratitelja, posljedično može imati jako velik utjecaj. Broj korisnika društvenih mreža svakim danom je sve veći, a time i broj vaših potencijalnih kupaca.

Kontaktirajte nas za cijenu internet marketinga

Uspješno smo radili internet marketing za mnoge tvrtke i s pravom možemo reći da znamo kako se to kvalitetno radi. Zatražite neobvezujuću ponudu za svoj projekt i dopustite da vas uvjerimo da se za dobru cijenu može dobiti vrhunsku internet promidžbu.

Zatraži ponudu

Završeni projekti internet marketinga