Centar za mirenje Medijator

2023.

Izrada web stranica

https://medijator.com.hr/

 
 
Više o projektu

Imali smo zadatak izraditi novu web stranicu za Centar za mirenje "Medijator". Želja im je bila postati važan čimbenik u razvoju sigurnosti, zaštite okoliša i zdravlja, kao i izgraditi odnos povjerenja kroz djelovanje društva. Također, cilj nam je bio povećati produktivnost i vrijednost korisnika usluga.

Naš tim je osmislio dizajn i funkcionalnosti web stranice kako bi klijenti mogli lako pristupiti informacijama o uslugama i djelatnostima društva. Uz to, željeli smo poboljšati korisničko iskustvo, što smo postigli implementiranjem intuitivnog korisničkog sučelja i brzog učitavanja stranica.

Na web stranici smo predstavili sve usluge i djelatnosti društva, s detaljnim opisima i vizualnim prikazima. Također smo omogućili jednostavnu kontakt formu preko koje potencijalni klijenti mogu kontaktirati društvo. 

Kroz novu web stranicu klijenti društva mogu pokrenuti predmet mirenja, zaprimiti sve potrebne informacije o svom predmetu te imati direktnu komunikaciju na predmetu sa društvom. Uz web stranicu postavljen je i forum za brzu i laku komunikaciju društva sa korisnicima.

Na kraju, naša web stranica je postigla željeni cilj - omogućila korisnicima lakši pristup informacijama, poboljšala korisničko iskustvo i pomogla društvu u ostvarenju svojih poslovnih ciljeva.