30. 06. 2020 - 7:06
 

Brine vas ekonomska kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa i moguća nova privremena zatvaranja, te nemogućnost normalnog rada uslijed potencijalnog, ali izvjesnog vraćanja pojedinih epidemioloških mjera?

Mnoge tvrtke moći će nastaviti posao od kuće, ali što je sa onima koji nemaju stalne klijente, a nisu vidljive na internetu? Takve tvrtke ili obrti ovisiti će o pomoći države, koja će zasigurno biti sve manja.

Stoga bi, ako ste jedni od tih, bilo jako dobro pripremiti se i poraditi na svojoj internetskoj promidžbi što prije, bilo kroz izradu kvalitetne web stranice ili web shopa, povećanom aktivnosti i aktivnom radu na rastu broja pratitelja na društvenim mrežama i slično.

Naravno, puno je tvrtki koje imaju web stranice koje su nekvalitetno napravljene ili su napravljene pred jako puno vremena i neaktivne su, što Google itekako kažnjava i klijenti vas ni u tom slučaju neće pronaći.

Naša agencija za web dizajn pomoći će vam da u tom slučaju ne nestanete sa tržišta.

Bavimo se izradom web stranica i web shopova, internet marketingom, održavanjem društvenih mreža i gotovo svim ostalim grafičkim i web uslugama, što radimo izuzetno kvalitetno. Tako barem tvrde naši dosadašnji klijenti.

Čak i ako ne dođe do novih zatvaranja i ekonomske krize, što nitko ne želi, naša internet promidžba će vam zasigurno pomoći u rastu poslovanja.

Na vama je samo da nam se javite i poslati ćemo vam neobvezujuću ponudu za ono što vam je potrebno, što ćete si zasigurno moći priuštiti.

Sve o nama i našim uslugama možete pronaći na našoj web stranici gdje nam možete i poslati upit za ono što vas zanima.